full page

Зняти зал для конференції



Якщо Ви займаєтеся науковою діяльністю або викладанням, то напевно бували на наукових семінарах або конференціях, де були враховані всі особливості заходу, в тому числі і технічні. Але якщо Вам належить зайнятися цим процесом самостійно, то ми рекомендуємо Вам зняти зал для проведення конференції, який буде повністю відповідати Вашим вимогам.

Зняти зал для конференції

Для того, щоб зняти зал для конференції в будівлі НАНУ, Вам необхідно вибрати відповідне приміщення на сайті, а потім подзвонити по одному з телефонів, щоб обговорити зі співробітником всі особливості майбутнього заходу.


Ми настільки впевнені в тому, що Ви зможете зняти у нас відповідний зал конференцій тому, що у нас є значний вибір приміщень і необхідних послуг. І все це знаходиться в будівлі Національної Академії Наук України, що робить їх відмінним варіантом для проведення будь-яких офіційних заходів. І хоч будівля і було побудовано ще на початку 20 століття, ми постійно вдосконалюємо його, проводимо ремонти і використовуємо сучасне обладнання. Наприклад, разом з залом для конференцій Ви можете зняти і все необхідне обладнання, на кшталт проекторів і спорядження для синхронного перекладу.

Основна перевага наших залів, які знімають для проведення конференцій, перед конкурентами в тому, що у нас є зали різних розмірів і безліч додаткових послуг, які можуть Вам у пригоді. Наприклад, ми організовуємо ланчі, фуршети і перерви на каву, якщо в цьому є необхідність, а в наших залах є вай-фай і додаткове обладнання, щоб зробити роботу максимально комфортною.

А для того, щоб вибрати і зняти зал для конференції, Ви можете як приїхати особисто і подивитися на них, так і переглянувши фотографії на сайті, де представлені всі наші варіанти.