full page

Конференц зал, академія



У столиці регулярно проводиться велика кількість різних заходів, які відрізняються своїм форматом, масштабністю, метою організації і так далі. Для того щоб провести якусь зустріч і зібрати свою публіку, знадобиться конференц зал. Академія наук України завжди готова допомогти Вам у цьому питанні. Ми маємо вигідне і зручне територіальне розташування, тому ні в кого не виникне труднощів з тим, як дістатися.

У нашій Національній академії конференц зал Ви зможете орендувати для будь-якого заходу. У нас представлений великий вибір залів, які мають різну місткість, свій унікальний стиль і умови. Але при цьому всі вони знаходяться у відмінному стані, вони чисті, доглянуті і просторі.

У нашій академії конференц зали мають різну площу. Виходячи з формату Вашого заходу і з огляду на кількість гостей, Ви зможете підібрати для себе найбільш підходящий варіант. Ми впевнені, що серед наших пропозицій Ви зможете знайти для себе найвигіднішу.

Конференц зал, академія

Для проведення багатьох заходів, ділових зустрічей і семінарів знадобиться конференц зал. Академія наук України готова Вам допомогти вирішити це питання. У нас вісім спеціалізованих залів. Кожен з яких виділяється своїм інтер'єром і дизайном.


Конференц зали в академії оснащені сучасним обладнанням, яке Ви зможете використовувати під час свого виступу. Ми доклали багато зусиль, щоб створити в них максимально комфортні умови перебування.

Ми можемо Вам гарантувати, що Ви і Ваші гості залишитеся задоволені умовами і атмосферою конференц залу в академії. Для обговорення всіх деталей зв'язуйтеся з нами за прямими контактними даними.