full page

Обслуговування конференції



Якщо Вам важливо, щоб хтось взяв на себе обслуговування Вашої конференції, гідним вибором буде провести захід в державній науковій установі. Конгрес, представники урядової системи, освітніх і наукових співтовариств, та й просто підприємці час від часу потребують офіційній обстановці для того, щоб провести зустріч і обговорити важливу для них тему, а для цього потрібні фахівці, які в рамках обслуговування конференцій забезпечать усім необхідним. Для проведення семінару навчального в конференц залі після оплати оренди Ви можете зібрати своїх партнерів в стінах Національної академії наук України.

Пропонуємо Вам ознайомитися з цінами, яка в наших стінах оренда залу на проведення навчальних семінарів. Всі важливі заходи Ви можете проводити в стінах державної наукової установи, в офіційній діловій обстановці. Наші досвідчені співробітники нададуть повне обслуговування конференції.


Обслуговування конференції

Пропонуємо Вам ознайомитися з повним списком вільних кімнат і послуг в рамках обслуговування проведення конференції. Вся необхідна інформація розміщена на офіційному сайті НАН України. Уточнюйте місткість, площа, оснащення залів в оренду проведення наукового або навчального семінару. У Вашому розпорядженні також список додаткових послуг, які ми надаємо нашим гостям. У Вас є можливість в рамках проведення семінару або конференції отримати обслуговування, використовувати наш мультимедійний проектор і апаратуру синхронного перекладу при необхідності. В рамках оренди залів також ми надаємо можливість встановити кава-брейк, ланч або фуршет в перерві або в кінці заходу.

Ви можете зв'язатися з нами по телефону, номер якого вказаний на сайті НАН України, якщо Вас цікавить оренда залу, щоб проведення навчальних семінарів принесло свої плоди. Обслуговування конференції в стінах установи буде надано нашим персоналом.