full page

Прес конференц зал



Потрібен прес конференц зал, і Ви хочете підібрати оптимальне за всіма критеріями приміщення? Ми пропонуємо різної місткості зали і у нас передбачений комплекс додаткових послуг для зручності клієнтів. Фотографії залів і інформація про їхні розміри є на сайті. Ви в будь-який час можете звернутися для консультації або броні відповідного залу до нас за контактними телефонами.


Прес конференц зал


Цікавить прес конференц зал? Зверніться в нашу компанію і надане приміщення підходяще буде на зручний час.


У наших прес конференц залах підтримується комфортна температура і вони відмінно підходять для ділових або презентаційних заходів. Ви можете орендувати у нас і хороший проектор, апаратуру синхронного перекладу. Ми піклуємося про повну зручність своїх клієнтів і впевнені, що наш прес конференц зал Вам сподобається. Ми цінуємо довіру своїх клієнтів і можемо допомогти з організацією ланчів або кава-брейків для заходу. Ви у нас можете організувати одноденні семінари та заходи на декілька днів. У нас завжди йдуть назустріч клієнтам, і ми готові допомогти з вибором оптимального прес конференц залу саме для Вас. Не втрачайте часу і звертайтеся до нас прямо зараз для узгодження всіх важливих деталей і отримання консультації. Ми відкриті для нових клієнтів і впевнені, що Ви оціните переваги наших приміщень. Ви з нами можете співпрацювати і на постійній основі, якщо організовуєте такі заходи регулярно. Ми можемо стабільно на необхідні дати надавати зали.


З'явилися питання при виборі оптимального залу, і Ви б хотіли звязатися з персоналом нашим? Ми вказали контактні телефони на сайті і будемо раді обговорити з Вами всі питання індивідуально.


У нас Ви можете взяти в оренду прес конференц зал на відповідну дату.